• Algemeen
  • Ligging & route
  • Gastvrouw/heer
Print

Overnachten op een prachtig landgoed.

 

Landgoed Chateau Cortils

Chateau Cortils ligt verscholen in een prachtige paardenvallei. Het is gesticht in de Karolingische tijd in 941, maar de huidige gedaante van het kasteel stamt voor een belangrijk deel uit de 17de eeuw. Ondanks het feit dat de tijd lijkt te hebben stilgestaan op dit ongerepte domein van 76 hectare, is de afgelopen jaren alle nodige comfort in het kasteel aangebracht.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de culturele wedergeboorte van dit landgoed. De eigenaren Boudewijn en Constance heten u van harte welkom. Samen met andere bewoners en medewerkers van dit landgoed zorgen ze voor de bijzonder aangename sfeer en een warm welkom.

 

Vakantiewoningen, groepsaccommodatie en workshopruimte

Op dit paradijselijke landgoed kunt u genieten van een heerlijke vakantie. Het grote kasteel met zijn bijgebouwen biedt plaats aan verschillende vakantiewoningen.

  • 1 t/m 3 personen: Romantisch weekend in het Gastenverblijf of Koetsiershuisje
  • 2 t/m 5 personen: In het Torenverblijf onder eeuwenoude balken
  • 2 t/m 6 personen: In de oude Oranjerie met zuidterras op de binnenplaats
  • 2 t/m 8 personen: Keuze uit 3 verblijven oa met een ridderzaal, kapel of bordes
  • ... t/m 45 personen: Combi van verblijven incl. eetzaal en professionele keuken

 

De Tuinen

Het grote park met zijn oude bomen is voor iedereen toegankelijk. Op de weide achter het kasteel graast een kudde schapen, bij de oude vijver staan bijenkasten. Er zijn volop plaatsen om heerlijk te zitten. Het is ook mogelijk om te tennissen of een spelletje jeu de boules te spelen.

bereken route

Boudewijn en Constance stuitten tijdens een wandeling een tiental jaar geleden per toeval op dit prachtige Landgoed. Sindsdien hebben ze hun schouders onder dit zwaargewicht gezet met alle passie en overtuiging die ze in zich hadden. Momenteel is het landgoed in volle ontwikkeling en samen met de vaste bewoners en een team van werkers, bedenkers en ondersteuners worden dromen in daden omgezet. Ondertussen is er naast de bestaande verblijven een biologische boerderij, een workshop ruimte, een eetzaal en professionele keuken gerealiseerd. En er komt nog meer..... Als gast zul je vooral de rust en schoonheid van dit landgoed ervaren. Het enthousiasme en de warmte van Boudewijn en Constance zorgen voor een aangenaam verblijf op Landgoed Cortils.