Print

Over Ons

Direct thuisvoelen in één van onze vakantiehuizen!

De huizen die we verhuren zijn geen doorsnee vakantiehuizen.
Het zijn unieke plekken waar sfeer, ecologie, historie en rust de boventoon voeren.
We zijn van mening dat juist een vakantie verblijf moet bijdragen aan een algemeen welbehagen en moet uitnodigen om tot rust te komen, op te laden en te bezinnen.
Natuurlijke materialen hebben een positieve invloed op ons organisme, net zoals de natuur deze invloed ook heeft. Schoonheid en aandacht dragen bij aan rust en ons algemeen welbehagen. Daarom zijn (bijna) al onze vakantiehuizen verbouwd of gerenoveerd met natuurlijke materialen. De huizen hebben allen een eigen karakter en kwaliteit.
Soms ingetogen en sober, dan weer kleurrijk of met verrassende details.
 

Schoonheid is zichtbaar geworden liefde

 
De voorliefde voor deze unieke plekken is direct verbonden met ons familiebedrijf "Laugs Bouwmeesters". Daar is het eigenlijk allemaal begonnen.
Sinds 1975 realiseren we bijzondere woningen in voornamelijk de Voerstreek en Zuid Limburg. Dit doen we met bezieling en respect voor het historisch erfgoed.
We werken met natuurlijke-, duurzame- en ecologische materialen en met ambachtelijke technieken. We trachten de eigenheid van elk gebouw weer tot bloei te laten komen. Puur en eerlijk in harmonie met de omgeving en in overeenstemming met de eigenaar.
Zo zijn alle renovaties en verbouwingen uniek te noemen en zijn ze naast het jarenlang opgebouwde vakmanschap vooral vervaardigd met liefde en aandacht.
 

In overleg met de eigenaren hebben we sommige van onze renovaties of verbouwingen samen gebracht in deze website.

 

 

Namens het hele team hopen we dat jullie een fijn verblijf zullen hebben!