Print

Wilde plantenwandeling

Wilde (eetbare) plantenwandeling

Heerlijke wandeling door het Limburgse heuvelland open inschrijving
7 juni 2019 @ 10:30 – 12:15 uur
Brasserie Pauls, Klapstraat 2, Wijlre
€ 8,50 p.p.

Aanmelden via info@kruidenproeverij.nl onder vermelding van het aantal personen en telefoonnummer.
Bij minder dan 8 deelnemers gaat de wandeling niet door.

Voor koffie en lunch reserveren Bij Pauls.

Anne van der Linden

http://www.kruidenproeverij.nl

info@kruidenproeverij.nl

06 50575029

14-07-2017

Vakwerk-oven!

Vakwerk-oven!

Vakwerk vakantie met pizza-oven

 

Vakantiegasten in het Oude Huis, het Kleine Huis of het Wentelhuis komen aan op vrijdagmiddag en brengen de avond door op het knusse vakwerk-binnenhof. Om de vakantie nog gezelliger te beginnen, zal het binnenkort mogelijk zijn aan te schuiven bij de vakwerk-pizza-oven.

Dit hofje is door familie Laugs authentiek gerestaureerd tot een bijzonder geheel van vijf unieke en ecologische vakantiehuizen, De muren van stroleem, in verschillende kleuren en texturen, houden een heel natuurlijk klimaat in stand. Dit geeft een aangename sfeer en maakt het verblijf rustgevend en inspirerend. De oven zal ook gebouwd worden van stro en leem, net als de huizen aan het vakwerkhof. De pizza-oven is een mooie klus om de kneepjes van het vak(werk) te leren. De gasten kunnen meehelpen aan de bouw, en vooral, de eerste pizza's uitproberen! Voortaan zal het vrijdagavond pizza-avond zijn en is de aankomstdag vanzelf warm en zorgeloos.

 

Wilt u de sfeer ook komen 'proeven', of meedoen met de bouw van de vakwerk-pizza-oven?

Mail naar vakantie@laugs.com