07-03-2019

E-Bikes to go! Fietsen huren in Voeren

E-Bikes to go! Fietsen huren in Voeren

De term 'Limburg Fietsparadijs' is niet overdreven... het is een eindeloos panorama wat je al wandelend nooit helemaal kunt zien binnen één weekendje weg.

Bij het reserveren van een vakantiewoning kunt u gelukkig ook fietsen huren. We zijn niet allemaal opgewassen tegen de hoge heuvels, in dit gebied is de e-bike nuttig voor iedereen. Op Berg 17 te Sint-Martens-Voeren is E-Bikes to go gevestigd. 

https://ebikestogo.be/

 

De fietsen kunnen ook worden gebracht op locatie. De E-bikes zijn voorzien van licht, een fietstas, knooppunten houder, E-bikes to go gids, 7 uitgestippelde routes, een speurtocht en gezellige horeca tips!

Bart heeft de fietsroutes gelukkig allemaal al uitgetest en beschrijft het mooie Voeren op zijn blog.

 

Veel fietsplezier!