04-06-2019

Prachtig Pinksteren

Prachtig Pinksteren

Geniet van het extra lange weekend in de feestelijke sferen van Voeren. Om meer te weten van de planten en kruiden in het bijzonder kunt u met de herboiste Anne van der Linden van de Kruidenproeverij op pad gaan!

Het wandelplezier is eindeloos, met de knooppunten route op pad gaan langs de mooiste landschappen en leukste adresjes... 

 

 

Hofje de Maretak biedt plaats voor 2 tot 8 personen in de vakwerkhuizen aan het authentiek hofje. De zomervakantie hier doorbrengen is ontspannend en onvergetelijk voor kinderen! Een veilige en groene omgeving temidden van de driehoek Maastricht- Luik-Aachen. 

U kunt kiezen uit het romantische Wentelhuis, het knusse kleine huis, het kleurig Hoekhuis of het warme Oude Huis. Aan de tuin ligt vrijstaand het Nieuwe Huis met een luxe leemafwerking... 

 

Op de fiets is het gebied nog ruimer te verkennen! De term 'Limburg Fietsparadijs' is niet overdreven... het is een eindeloos panorama. We zijn niet allemaal opgewassen tegen de hoge heuvels, in dit gebied is de e-bike nuttig voor iedereen. Op Berg 17 te Sint-Martens-Voeren is E-Bikes to go gevestigd. https://ebikestogo.be/