12-06-2019

op pad met De Lopende Band

op pad met De Lopende Band

De inschrijving is weer geopend voor de wandelweekenden van de Lopende Band! 


Vanuit het Hoekhuis van vakwerkhofje de Maretak begint: 'Herfstwind door de Voer' Weekend 27, 28 en 29 sept 2019:
Een driedaags herfst-weekendprogramma vanuit St Martens Voeren. We lopen onder andere de bekroonde Bronnentocht en gaan ook voor de typische Voerstreek-vergezichten en holle wegen.

https://delopendeband.nl/herfstwind-door-de-voer/

Wandelen kun je op allerlei manieren. Spontaan of tot in de details voorbereid. Een dagtocht of een tour van meerdere dagen. Solitair of gezamenlijk. Lekker rustig of in een straf tempo. Dat is het mooie aan wandelen: je kiest je ritme, je route, de plek, het tijdstip en eventuele medewandelaars.

De Lopende Band kiest voor bijzondere wandelingen in groepsverband. Wij vinden het leuk om wandelervaringen met elkaar te delen. Samen vertrekken en aankomen, samen de natuur beleven, overpeinzingen met elkaar bespreken, van elkaar leren of samen stil genieten. Dit alles in de relatieve beslotenheid van een kleine groep. Geen zorgen over de route en (de eventuele) overnachtingen in een accomodatie van topniveau. Daarbij besteden we veel zorg aan het avondeten en het ontbijt. Alles is goed geregeld.

We maken bijzondere tochten op zorgvuldig geselecteerde paden, waarvan 90% onverhard. We hebben oog voor natuur, cultuur en het DNA van een gebied. We wandelen in de Voerstreek en op prachtpaden in Noord-Brabant.

De Lopende Band is een non-profit initiatief. We richten ons op wandelplezier; van onze klanten, van onszelf. De wandelingen in Noord Brabant zijn ‘donativo’ ( kleine kostenvergoeding voor koffie, thee en andere gemaakte kosten). Voor de wandelingen in de Voerstreek vragen we een vergoeding voor de gemaakte kosten (zoals: accomodatie, eten, drinken, vervoer, website, lidmaatschappen). Er is geen winstoogmerk. De Lopende Band is lid van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (kWbn).