12-06-2019

Wilde wandelingen met een herborist

Wilde wandelingen met een herborist

Wilde (eetbare) plantenwandeling
 

Zien, voelen, ruiken, proeven

Waarom brandt een netel? Welke bessen zijn giftig? Smaakt de wortel van nagelkruid hetzelfde als kruidnagel? Waarom eet een beer in de lente daslook? Is kamille een medicijn? Waar gebruik ik vlierbessen voor of gember?

Vind een antwoord op deze en andere vragen door eens samen met Kruidenproeverij LindenGroen op ontdekkingstocht te gaan naar de fascinerende wereld van kruiden. Naar bijzondere planten die al sinds mensenheugenis medisch, culinair en cosmetisch worden gebruikt. Leer met andere ogen te kijken naar die planten vlak om ons heen en ervaar de kracht ervan met al uw zintuigen. Kijk, voel, ruik en proef!

Verras familie, vrienden, kennissen, collega’s of gasten eens door ze te trakteren op een superleuke, onvergetelijke ochtend, middag of avond verzorgd door kruidenproeverij LindenGroen. U kunt zelf in het Heuvelland een locatie bepalen of in overleg met LindenGroen.

De activiteiten van kruidenproeverij LindenGroen lenen zich uitstekend voor een verjaarspartij, vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, partnerprogramma of familiereünie en combineren prima met een romantisch of spiritueel verblijf in Bourgondisch Limburg. De mogelijkheden zijn legio. Lekker naar buiten voor een boeiende kruidenwandeling, binnen kiezen voor een wilde (eetbare) plantenwandeling aan tafel of voor een lezing, met of zonder aanvullende proeverijtjes of workshop: meesterherborist Anne van der Linden kan het allemaal tot in de puntjes voor u verzorgen!

Anne van der Linden

www.kruidenproeverij.nl

info@kruidenproeverij.nl

06 50575029